Vincent Ehindero Award๐Ÿ˜ƒ

Okay, one of our family members just nominated me for the Vincent Ehindero Award ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜…

Itโ€™s funny and wonderful at the same time ๐Ÿ˜ƒ

This is my first Vincent Ehindero Award and itโ€™s great. Wow ๐Ÿคฉ, Iโ€™m surprised ๐Ÿ˜…

Sarthak is the wonderful member who nominated me for this amazing award. โœจโœจ

So for this, I will also make Sarthak happy by doing a free blog promotion and award post at the same time!

Blog Promotion โœจโœจโœจ

Sarthak is amazing. If there was a word after โ€˜amazingโ€™ I will use it to qualify him.

Like you, he is very supportive and thoughtful, and take it from me because itโ€™s the plain truth. โœจ๐Ÿ’

But letโ€™s hear from him. Letโ€™s see what Sarthak has to say to you ๐Ÿ˜ƒ

About Sarthak โ˜˜๏ธ

HI, I am Sarthak. 

I came to earth in 1995, at the place called Ahmedabad, India. I do not know where I came from and I do not know where I will go at the end. I have been here for 24 years now. I studied Architecture. And I am a chess player since I was 8. Therefore my mind is naturally inclined towards design, creativity and ideas related to mind.

I learn very fast. 

I donโ€™t talk much, but I listen really well.

My only aim is to keep stretching and expanding the limitations of my mind. To think the thoughts that I cannot think. To imagine what I cannot imagine.

I get inspired by the masters who really dedicate themselves and reach a state of mind where their creativity is at the level of a โ€˜Geniusโ€™. I aim to reach that state.

It is all about breaking my mental limitations over and over again!


Now, youโ€™ve heard what Sarthak has to say to you. If Sarthak is a person you will really love to connect, inspire and learn with, then you should give him a try.

Check out his amazing post about Awakening your lost motivation in work and life

Iโ€™m not forcing you to go follow him or throw him likes. If you think he has something to benefit your life, and you also have something to benefit him, then I recommend you check him out at ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ

Amorphous Narratives




Vincent Ehindero Blogger Award ๐Ÿ˜ƒ

I will just go straight to answering Sarthakโ€™s questions ๐Ÿ˜ƒ

Sarthakโ€™s questions for me ๐Ÿ’

1. What is the quality that you value most in life?

Ans: The opportunity to impact and be impacted positively

2. Who is the most important person to you?

Ans: God, family (I mean all my family, including you) then myself. Iโ€™m also important ๐Ÿ˜ƒbecause I wish to impact people in this world. So I have to know my value first, before I can know theirs.

3. What inspires you the most?

Ans: Your smile. Thatโ€™s why I say โ€œyour smile is my inspirationโ€ cuz seeing you smile makes me work harderโ˜˜๏ธ

4. What is your favourite book?

Ans: I generally love story books ๐Ÿ˜… and folktales. I love all types, and I canโ€™t specifically point out a particular title.

5. What is your one habit that you like the most?

Ans: ๐Ÿ˜…I love my habit of wanting to make people happy and inspired. It makes me feel purposeful

6. What is your favourite time of the day? Why?

Ans: I love the mornings. It reminds me of past memories, more like childhood memories ๐Ÿ˜…

7. What is the most intense feeling you have had? Describe it.

I donโ€™t think Iโ€™v had any intense feelings. I normally find a way of defining my mind before it develops to any intense feeling.

8. What is your favourite piece of music?

Ans: I love these Children Christian musics. I love their demonstrations and the way they remind me of my life in a very simple and fun way. I also love musics that have good sense in them.

9. How do you motivate yourself to do your work?

Ans: I think of how many people need me in this world. If I donโ€™t feel like writing, I think that maybe someone is waiting just to hear my message, and if they donโ€™t hear it in time, they might make terrible mistakes. So I canโ€™t waste time! Then I get up and do it.

10. What do you value more? Logic or emotions?

Ans: Emotions ๐Ÿ˜ƒ

Thanks so much Sarthak for these amazing questions. I really appreciate it. ๐Ÿ’๐Ÿ’โค๏ธ

For my other amazing members โค๏ธโœจ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ

Thanks to you for taking your precious time to read this post. You are amazing and I always knew that, the moment I met you๐Ÿค—

I love you so much. Stay safe. Stay well.

Your smile is my inspiration โค๏ธ

Published by Vincent Ehindero

A co-founder and CEO of High Foster. Vincent is a humorous guy that has a wonderful talent of blending growth secrets with relatable experiences. He is also a founder of a nonprofit organization that focuses on developing children and youths.

83 thoughts on “Vincent Ehindero Award๐Ÿ˜ƒ

  1. Wow! Thank you so much Vincent! You have really made me happy๐Ÿ˜Š. This is a HUGE positive feedback for me! I am truly grateful!
    Love your answers! So much love and positivity flows through you Vincent! Keep it up!

    Liked by 1 person

  2. I think it is very special you were nominated for your award. Your answer to #2 is spot on… everything, especially the part about knowing your own value. I try very hard to also help people I interact with identify their self value. It’s a hard thing to do, but I will keep trying! I know your blog will light my path.

    Liked by 1 person

    1. Thanks so much Christy. ๐Ÿค—

      Trying to impact and help people can be tiring or hard, but the will to help is what keeps us going! ๐Ÿ˜ƒ

      I will try my best to provide the best enlightenment โœ…

      Please donโ€™t give up, Iโ€™m always here to support you if you need an extra push

      Like

  3. I just loves your answers ๐Ÿ˜„, and the best part was that you never missed taking name of Sarthak, at every point.๐Ÿ˜Š
    This is what makes u a good human being as well…

    Great to meet you sir๐Ÿ™‚

    Liked by 1 person

    1. ๐Ÿ˜ƒthanks so much.

      I always get to know my family wholeheartedly. They are my family and they deserve to be treated as such.

      I love your humility and nice heart. You are truly and inspiration to me. ๐Ÿ˜ƒ

      Iโ€™m honored to meet you also ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ™

      Like

      1. The pleasure is all mine #Vincent๐Ÿ˜Š
        So, I am now a part of your family…it means a lot meโ™ฅ๏ธ

        Thank you so much.
        You are seeing my nice heart, just because you… yourself have a beautiful soul๐Ÿ˜Š

        Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: